Onze werkwijze

BEVEILIGEN DOEN WE SAMEN

Ben je benieuwd hoe Thuisveilig jou een veiliger gevoel kunnen geven in je woning of bedrijfspand?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Wij komen dan naar jou toe en ter plekke bekijken we welke mogelijkheden er zijn om je woning of pand (beter) te beveiligen.

Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en wat wij aanraden en kunnen aanbieden.

 

Natuurlijk geeft Thuisveilig ook tips over veilig gedrag.

Er zijn een heleboel kleine maatregelen die je zelf al kunt nemen om jou huis of pand beter te beschermen tegen inbrekers!

Er is voor jou ook alle ruimte om vragen te stellen over beveiliging, over onze producten en over onze werkwijze.

Wij zijn werkzaam in Emmeloord, Utrecht en andere plaatsen in noord en midden Nederland.

Opname bij u thuis (veiligheidscheck)

Na het inplannen van een vrijblijvende afspraak komen wij langs voor een inventarisatie. Daarbij gaan wij op zoek naar de zwakke schakels in de beveiliging van jouw woning of bedrijfspand.

Aan de hand van een intake document maken wij een risicoklasse bepaling : wat zijn de attractieve zaken van de inboedel en welke waarde hebben deze attractieve zaken?

Vervolgens stellen wij de te nemen beveiligingsmaatregelen voor welke onder andere bestaan uit : organisatorische maatregelen (gedrag) , bouwkundige maatregelen (sloten) en elektronische maatregelen (alarm of beveiligingscamera).

Aansluitend ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Daarna ben je uiteraard vrij om zelf te kiezen wat je met het advies doet.

JOUW BEVEILIGINGSSYSTEEM

De beveiligingsfilosofie voor woningen is gericht op het buiten houden van inbrekers. Voor woningen geldt daarom dat de combinatie van beveiligingsmaatregelen met tenminste niveau BK2 (prestatie eis 3 minuten inbraakwerendheid van bouwkundige maatregelen) de voorkeur hebben.

Als aanvulling op de bouwkundige beveiliging bieden wij elektronische beveiliging met camera’s en/of alarmsystemen.

 

Eventueel met extra uitbreidingen zoals bewegingsmelders, magneetcontacten of glasbreukmelders.
Elektronische beveiliging ‘ziet’ het meteen als er ingebroken wordt en zo is er minder tijd om de schil rond je pand te doorbreken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om gealarmeerd te worden bij een poging tot inbraak, zoals een melding op je telefoon, sirenes of camera-activering.
Deze mogelijkheden bespreken we graag met je in een persoonlijk gesprek.