Oprichter van thuisveilig.nl

Beveiliging Emmeloord thuis. Wij zijn Niels en Rikkert en met Thuisveilig, wij hebben maar één missie. Jouw huis of pand zo veilig mogelijk maken. Wij hebben beiden jarenlang voor verschillende werkgevers in de beveiligings- en technische branche gewerkt. Daarna zijn we voor onszelf begonnen.

In die jaren hebben we ons soms verbaasd over de creativiteit. Brutaliteit waarmee inbrekers panden binnenkomen. Dat heeft ons aan het denken gezet. Het moet met een paar slimme handelingen toch mogelijk zijn de kans op inbraak zo klein mogelijk te maken.

Gelukkig blijkt dat te kunnen en daarom hebben wij ons met Thuisveilig. Vol enthousiasme helemaal gestort op het veiliger maken van woningen en panden van particulieren. Met Thuisveilig beveiliging zetten graag al onze creativiteit, kennis en ervaring in om iedere keer weer de beste oplossingen voor jouw vragen omtrent beveiliging te bieden.

Alle materialen en systemen waarmee wij werken zijn bewezen en gekeurd. De materialen zijn van hoge kwaliteit en wij bieden ze voor een scherpe prijs. Veiligheid is een belangrijke behoefte en jou een fijn gevoel geven in je eigen huis of bedrijfspand. Daar worden wij blij van.

beveiliging Emmeloord

Vrijblijvend Advies

Heb je een vraag over de beveiliging van jouw pand of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, een goed advies verplicht je tot niets.

0527-284741