Screens in Kampen voor privacy en inbraakpreventie

Mensen die kiezen voor screens in Kampen, die doen dit meestal met het oog op het reguleren van de temperatuur in hun huis of woning. Op hete zomerdagen zorgen screens in Kampen ervoor dat de zon de ruimtes niet enorm verwarmt. Tijdens de winterdagen (en nachten uiteraard), zorgen de screens voor een extra mate van isolatie zodat de warmte niet via de ruiten naar buiten ‘lekt’. Dat betekent een aangenamere temperatuur in huis en op kantoor én het zorgt voor een lagere energierekening.

Dat is echter lang niet alles. Met de juiste screens in Kampen kies je namelijk ook voor inbraakpreventie én het verhoogt tegelijkertijd de privacy in je pand. En deze twee hebben bijzonder veel met elkaar te maken. Hoe dit zit en hoe je makkelijk geschikte screens kunt vinden voor jouw pand, dan leggen we je graag uit.

✔ Woningen ✔ Bedrijfspanden ✔ Winkels

Screens Voor Uw Woning Bestellen Via Thuisveilig.nl

Screens in Kampen voor inbraakpreventie en extra privacy

Woon je op de begane grond aan een doorgaande weg of een wandelpad? Heb je een bedrijf op een drukkere plek waar regelmatig mensen langs kunnen lopen die naar binnen willen kijken, terwijl jij dat eigenlijk niet zo nodig hebt? Dan zijn screens in Kampen een prima oplossing. Met goede screens in Kampen verhoog je de privacy namelijk aanzienlijk. Met aangepaste screens kun je wél naar buiten kijken, maar kunnen mensen niet van buiten naar binnen kijken.

Maar hoe zit het dan met inbraakpreventie? De voordelen die gelden voor de privacy, zorgen er ook voor dat inbrekers het aanzienlijk lastiger krijgen bij het inbreken in jouw bedrijf of woning. Voordat een inbreker inbreekt, kijkt hij of zij namelijk eerst of het makkelijk is om in te breken. Het makkelijkste is een pand waarbij de inbreker vanaf buiten alle waardevolle goederen kan zien liggen, waarbij direct te zien is hoe het pand ingedeeld is en goed ingeschat kan worden of er iemand aanwezig is.

Dat heeft dus vooral te maken met zicht. Op het moment dat je de inbreker het zicht ontneemt, vallen de meeste aantrekkingsfactoren weg. Heeft de inbreker geen idee waar de waardevolle spullen liggen, is niet duidelijk waar de deuren in de ruimte zitten en of er wel of niet iemand aanwezig is? Dan slaat de inbreker jouw bedrijfspand of woning graag over. Zeker wanneer je ook nog aandacht besteed hebt aan de overige manieren om inbraakpreventie in te zetten. Hierbij kun je denken aan camera’s, het verlichten van deuren en ramen en het waarschuwen voor alarmsystemen.

Daar komt bij dat kwalitatieve screens in Kampen ook een extra hindernis vormen. Waar het inslaan van een ruit elders genoeg is, moet de inbreker in jouw pand ook nog door een screen heen voordat hij of zij kan beginnen met stelen. Met de screens van tegenwoordig is dat geen aantrekkelijk idee, want je hebt aardig wat goed gereedschap nodig om door een screen heen te komen.

 • Voor de bediening is er keuze uit diverse schakelaars. Ook draadloze bediening is mogelijk.
 • Keuze uit diverse motoren voor elektrische bediening.
 • In diverse kleuren leverbaar.
 • Aluminium onderlijst.
 • Afmetingen variabel.
 • Scherpe prijs.
 • Betrouwbare Somfy motoren.
 • Verschillende smartoplossingen.
Ik wil graag advies over screens

Oplossingen op maat; daarmee maken wij het verschil

Ben je op zoek naar screens in Kampen voor jouw bedrijf of jouw woning? Of wil je de veiligheid op verschillende manieren verhogen, om zo het risico op een inbraak kleiner te maken? In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben tal van producten voor je klaarstaan op onze website, zodat je direct kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Wil je liever dat wij direct met je meekijken naar de opties en mogelijkheden, of je een voorstel op maat doen zodat je direct een aanbod krijgt dat toegespitst is op jouw wensen en budget? Dan neem je contact met ons op zodat we je direct een vrijblijvend aanbod op maat kunnen doen. Zo wordt het wel heel makkelijk om inbrekers buiten de deur te houden.

 • Beschutting tegen zon, weer en wind.
 • Bescherming tegen inbrekers.
 • Energiebesparend. Isoleert in de winter.
 • Houdt je huis koel in de zomer.
 • Voor nieuwbouw en bestaande bouw.
 • Keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen.
 • Handmatige of elektrische bediening.
 • Voor de bediening zijn er vele opties met uiteenlopende schakeltechniek, ook draadloos.
 • Betrouwbare Somfy motoren.
 • Verschillende smartoplossingen.
Vrijblijvend advies? Plan een afspraak!

Ik wil graag advies

Heb je een vraag over de beveiliging van jouw woning of bedrijfspand? Of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten! Wij komen graag bij je langs voor een gratis deskundig advies. Het verplicht je tot niets.

 

Versturen