Onze werkwijze

Thuisveilig heeft maar één missie, jouw woning of pand zo veilig mogelijk maken. We willen inbrekers buiten houden en eventuele inbraakpogingen snel signaleren.

Om onze missie waar te maken doen we bij jou thuis een gratis veiligheidscheck en geven je daarna advies over de benodigde bouwkundige beveiliging (o.a. sloten) en/of elektronische beveiliging (beveiligingscamera’s en alarmsystemen). De bouwkundige beveiliging houdt de inbrekers buiten. De elektronische beveiling signaleert een inbraakpoging direct en schrikt inbrekers af, of helpt om ze weer snel op te sporen. Lees verder over onze werkwijze.

Bouwkundige beveiliging

Beveiligen doen we samen!

Thuisveilig is een specialist in het beveiligen van woningen en bedrijfspanden waarbij jouw veiligheid altijd centraal staat. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten, partners en producten voor beveiligingsoplossingen op maat. We leveren sloten, beveiligingscamera’s en beveiligingssystemen passend bij elke situatie, wens of budget.

Ben je benieuwd hoe Thuisveilig jou een veiliger gevoel kan geven in je woning of pand? Maak dan snel een afspraak. Wij komen dan langs en bekijken samen welke wensen en mogelijkheden er zijn om je woning of pand (beter) te beveiligen. Ons advies is gratis en het verplicht je tot niets.

Het hebben van juiste partners is essentieel. Thuisveilig werkt uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten, partners voor beveiligingsoplossingen. Tegenwoordig heeft veel apparatuur met ICT te maken. Daarom werken wij met een vaste ICT partner. ICTLogica.

Afspraak maken

Veiligheidscheck op locatie

Maak een afspraak voor een gratis veiligheidscheck. We komen bij jou thuis langs en zoeken de zwakke schakels in de beveiliging van jouw woning of pand.

Wat zijn de attractieve zaken van de inboedel en welke waarde hebben deze?

Op basis van de veiligheidscheck stellen wij een advies op met de te nemen beveiligingsmaatregelen. Tevens ontvang je een offerte met de kosten om dit advies uit te voeren. Dit verplicht je tot niets.

Gratis veiligheidscheck

Onze beveiligingsfilosofie

Thuisveilig heeft maar één missie, jouw huis of pand zo veilig mogelijk maken. Onze beveiligingsfilosofie voor woningen en bedrijfspanden richt zich op het buiten houden van inbrekers en het snel signaleren als er toch een inbraakpoging wordt gedaan. We streven naar beveiligingsmaatregelen met tenminste niveau BK2 (3 minuten inbraakwerend).

Naast bouwkundige beveiliging (o.a. sloten) bieden wij elektronische beveiliging aan met camera’s en/of alarmsystemen. De elektronische beveiliging signaleert een inbraakpoging direct en geeft de inbreker nog minder tijd om je woning of pand binnen te komen. Er zijn daarbij verschillende mogelijkheden om gealarmeerd te worden, zoals een melding op je telefoon, sirenes of camera-activering. Deze mogelijkheden bespreken we graag met je.

Ik wil meer weten
Camera Beveiliging Emmeloord Noordoostpolder

Ik wil graag advies

Heb je een vraag over de beveiliging van jouw woning of bedrijfspand? Of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten! Wij komen graag bij je langs voor een gratis deskundig advies. Het verplicht je tot niets.

 

Versturen